Exista cinci descendenti directi ai familiei Hitler. Dorinta lor este sa fie ultimii urmasi. Peter Raubal, Heiner Hochegger, Alexander, Louis si Brian Stuart-Houston sunt oameni foarte diferiti.

Peter a fost inginer, Alexander a lucrat in domeniul asistentei sociale. Louis si Brian au o firma de amenajari exterioare. Peter si Heiner traiesc in Austria, in vreme ce fratii Stuart-Houston traiesc in Long Island, la mica distanta unul de celalalt.

S-ar parea ca cei cinci barbati nu au nimic in comun, in afara de un detaliu extrem de important. Sunt ultimii descendenti ai familiei lui Adolf Hitler. si toti sunt foarte hotarâti sa ramâna cei din urma urmasi.

Adolf Hitler a fost casatorit doar 45 de minute inainte de a se sinucide, iar sora sa, Paula, nu s-a casatorit niciodata. in pofida unor zvonuri ca Adolf ar fi avut un fiu ilegitim, nici Fuhrerul, nici sora sa nu au avut copii, facându-i pe toti sa creada pentru mult timp ca bagajul genetic al familiei Hitler murit odata cu ei.

Citeste si  Săptămâna Mare 2019 - Ce trebuie să faci în fiecare zi din Săptămâna Patimilor? Programul deniilor

Cu toate acestea, istoricii au descoperit ca, chiar daca familia lui Adolf a fost mica, cinci descendenti ai acesteia sunt inca in viata. inainte de a se casatori cu Klara (care avea sa-l nasca pe Adolf), tatal sau, Alois, a fost insurat cu o femeie pe nume Franni.

Cu Franni, Alois a avut doi copii, Alois jr. si Angela. Alois jr. si-a schimbat numele dupa razboi si a facut doi copii, William si Heinrich. William este tatal fratilor Stuart-Houston.

Angela s-a casatorit si a avut trei copii, Leo, Geli si Elfriede. Geli (Geli Raubal) a intrat in istorie in urma relatiei „nepotrivite” pe care ar fi avut-o cu unchiul sau Adolf, care s-a soldat cu sinuciderea ei.

Leo si Elfriede s-au casatorit si au avut fiecare copii, baieti. Peter este fiul lui Leo, iar Heiner este baiatul Elfridei.
Inca din copilarie, fratii Stuart-Houston au stiut din ce familie se trag. Pe când era copil, tatalui lor i se spunea Willy. Fuhrerul ii spunea „nepotul meu scârbos”.

Citeste si  Horoscop 2019. Horoscopul lunii mai. Bani și provocări pentru zodii
Loading...