Cum arată Nicole Cherry după ce și-a pus silicoane. Abia acum a vorbit despre intervenția estetică. „Toți știau că am nevoie”

0
672
Cum Arat Nicole Cherry Dup Ce I A Pus Silicoane Abia Acum A Vorbit Despre Interven Ia Estetic To I Tiau C Am Nevoie

Nicole Cherry are 20 de ani, iar în urmă cu șase luni a luat o decizie radicală în ceea ce privește aspectul ei fizic. Artista și-a pus silicoane, însă abia acum a dezvăluit acest lucru.

În direct la Star Matinal, Nicole Cherry a mărturisit cum a luat decizia, dar şi de ce şi-a dorit atât de mult să îşi mărească sânii.

„Mama ştia. Am aşteptat să am o vârstă cât de cât ok. Acum şase luni am făcut intervenţia. Toţi ştiau că am nevoie. Toată lumea mă ştia pe mine… eu am făcut exact cum mi-a spus domnul doctor. Am zis că vreau să fie pentru corpul meu, să stau dreaptă şi să nu fie…. Chiar a fost o nevoie ca să mă simt ok cu mine şi să fiu sinceră, să pot să port o rochie cu spatele gol”, a spus Nicole Cherry.

Cine este Nicole Cherry

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea  este o cântăreață  de muzică reggae și pop, de etnie româno-romă.

Citeste si :  Veste uriasa pentru romani! Se reiau internarile si interventiile chirurgicale. Spitalele redeschid activitatea in ambulatoriu

A devenit cunoscută în anul 2013 cu single-ul Memories, lansat la vârsta de 14 ani, cu care a intrat în rotație pe posturile de radio din România. În 2014 ea a câștigat premiul Zu Music Award la categoria „Best Breakthrough Artist”.

Nicole Cherry
Nicole Cherry
Nicole Cherry
Nicole Cherry