Moartea celor 5 tineri in carnagiul de la Suceava a socat o comunitate intreaga. Cei cinci prieteni aveau varste cuprinse intre 15 si 26 de ani si au murit mistuiti de flacari in masina in care se aflau.

Totul s-a intamplat dupa ce soferul care conducea cu peste 200 de kilometri la ora s-a izbit de un tir si un alt autoturism, iar apoi s-a rasturnat cu masina.
Pregatirile funerare pentru tinerii morti au inceput deja, iar familiile lor nu au puterea nici macar sa le priveasca trupurile carbonizate.

In urma autopsiei s-a constatat ca unul dintre tineri era decapitat şi avea o mână smulsă, cele două bucăţi de corp fiind aruncate din maşină pe carosabil. Celălalt tânăr avea, la rândul său, o mână secerată, găsită de anchetatori tot în exteriorul autoturismului. Ieri, s-au efectuat şi celelalte trei necropsii, iar cea mai grea a fost identificarea celor doi fraţi, Beniamin Marian Paraliuc, de 15 ani, şi Emanuel Darius Paraliuc, de 19 ani, informeaza monitorulsv.ro

Citeste si :  A murit o legendă a filmului. S-a stins din viaţă pe patul de spital

Marţi seară, cinci tineri, respectiv Ciprian Năsăudeanu, de 26 de ani, fraţii Beniamin Marian Paraliuc, de 15 ani, şi Emanuel Darius Paraliuc, de 19 ani, toţi din Gura Humorului, Andrei Prelucă, de 19 ani, din Capu Câmpului, şi Simona Lazarovici, de 16 ani, din Hreaţca – Vultureşti, au urcat în autoturismul marca Audi A6 cumpărat recent din Elveţia. Au venit dinspre Gura Humorului la Suceava, unde au participat la petrecerea de Halloween din clubul Versus, de acolo de unde băieţii au şi postat o fotografie în jurul orei 2.00.

În jurul orei 3.00 au plecat spre casele lor, numai că nu au mai ajuns la destinaţie în viaţă. Pe drumul naţional 17, la intrarea în Ilişeşti dinspre Suceava, şoferul care apăsase pedala acceleraţiei până la podea nu a mai putut controla bolidul în curbă.

Loading...