Cum le-a amenintat criminala de la metrou pe cele doua asistente de la Spitalul Penitenciarului Jilava! Este halucinant ce a putut sa le spuna Magdalena Serban cadrelor medicale

0
971
24862165 1730391590369412 8440539032093745724 N

Aflata in arest preventiv pentru 30 de zile, ucigasa de la metrou nu se dezminte! Femeia le-a injurat pe asistentele de la spitalul puscariei si le-a spus ca s-ar putea sa aiba soarta tinerei aruncate pe sinele de tren!

Dupa doar cateva zile de arest, Magdalena Serban, femeia supranumita „criminala de la metrou”, a recidivat cu o noua criza de violenta!

Surse autorizate sustin ca femeia s-ar fi enervat teribil pe doua dintre asistentele de la Spitalul Peniteniarului Jilava, acolo unde ucigasa se afla arestata preventiv, si ar fi incercat sa se le agreseze, dupa ce, cu putin timp inainte, se luase si de cele care ocupau de paza si securitate.

Conform spuselor unor persoane din ancheta, Magdalena Serban le-ar fi injurat pe cadrele medicale, care ar fi vrut sa ii administreze tratamentul, apoi, a devenit din ce in ce mai vehementa, dovada clara ca ea are o adversitate puternica fata de reprezentantele Evei!

“Era nervoasa si striga la asistente sa o lase in pace, sa nu se mai uite la ea, fiindca poate o sa aiba si ele soarta fetei de la metrou!”, au dezvaluit oameni implicati in caz.