Simona Gherghe are un alt nume în buletin decât cel cu care se prezintă pe micul ecran!

Toată lumea o cunoaște drept Simona Gherghe, una dintre cele mai importante vedete din România, prezentatoarea unei emisiuni de succes, și om de media de top, cu 18 ani de experiență în jurnalism.

Dincolo de lumina reflectoarelor însă, Simona este o persoană frumoasă, simplă, caldă, și, în special, familistă. „Am doi copii grozavi și mă simt cel mai important om din lume alături de ei. Ce putea viața să îmi ofere mai mult decât un soț minunat, o fetiță și un băiat la distanțe mici de timp? Este o împlinire incredibilă și mă simt cu adevărat privilegiată”, a povestit Gherghe.

Simona Gherghe și-a spus numele real! Imediat după nuntă, și l-a schimbat

În premieră, Simona Gherghe avea să își spună și numele real de acum, nu acela cu care se prezintă pe micul ecran.

Ei bine, cum o cheamă în realitate pe moderatoarea în vârstă de 41 de ani!? Avem și răspunsul, dat chiar de ea. ”Înainte de a se naște Ana, împreună cu  Răzvan, am luat decizia să ne căsătorim. Așa ni s-a părut corect! Am făcut acest pas, discret, în stilul nostru, fără un tam-tam în media, fiindcă eu nu sunt adepta organizării unei nunți mari. A fost o petrecere în familie, cu prietenii și părinții, și totul s-a derulat perfect. Din acea zi, în acte, numele meu este Săndulescu Simona”, a spus Gherghe

Loading...