Lavinia Pîrva

Cântăreața Lavinia Pîrva s-a fotografiat într-o ipostază amuzantă. Soția lui Ștefan Bănică Junior a făcut imaginile publice pe contul său de socializare.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva urmează să devină părinți. Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, urmează să aducă pe lume un băiețel la începutul lunii iunie. Deși se află pe ultima sută de metri cu sarcina, artista este foarte activă. Pe contul său de Facebook, graviduța Lavinia Pîrva s-a fotografiat într-o ipostază amuzantă.

Lavinia Pîrva

„Cucu-cucu… mai e cineva la lucru? Eu sunt fericită să parcurg din puținul ce a mai rămas de parcurs din frumosul drum ce mi-a fost dat! Între timp mă ocup serios să umplu memoria telefonului cu zeci de poze care ne vor rămane o amintire haioasă!!! Cineva se va amuza copios peste câțiva ani văzându-și mămica în postura Mamei Bamse!”, a scris ea în dreptul imaginii publicate în mediul online.

Artista a făcut referire la ursulețul Bamse, un personaj de desene animate suedeze.

Citeste si :  Lavinia Pîrva, în colanți la șase luni după ce a născut. A slăbit spectaculos! / Prima fotografie alături de Ștefan Bănică, de când au devenit părinți
Loading...