Și Adriana Bahmuțeanu a fost una dintre invitatele la nunta lui Brigiite cu Florin Pastramă! Uite cum s-a îmbrăcat vedeta.

Adriana Bahmuțeanu a fost una dintre invitatele la nunta lui Brigitte cu afaceristul Florin Pastramă. Cu voie bună, zâmbind și foarte fericită, Adriana Bahmuțeanu a îmbrăcat o rochie strălucitoare, cu paiete, care a furat privirile celorlalți invitați!

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu s-a fotografiat alături de Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, în localul unde a avut loc petrecerea, după cununia religioasă.

Fericire mare în familia lui Brigitte și a lui Florin Pastramă! Weekendul acesta, cei doi s-au căsătorit religios și și-au spus ”Da!” într-un mare stil în fața invitaților. Îmbrăcați elegant, dar cu emoții în suflet și în glas, cei doi și-au declarat iubirea în fața celor dragi.Nașa de cununie, Lizeta Haralambie, a vorbit despre rochia impresionantă pe care a avut-o Brigitte, dar și despre o posibilă sarcină și unde ar pleca în luna de miere.

Citeste si :  Minte Brigitte Pastramă în ceea ce priveşte averea moştenită de la soţul decedat? Bruneta spune că are un club şi un restaurant în Timişoara, dar acestea au fost vândute acum câţiva ani! | DEZVĂLUIRI
Loading...