Cum s-a schimbat viața femeii care a întreținut relații intime cu soțul ei zilnic, timp de un an

0
1059

He was gone for a week. And every time he leaves, he spends the day before mowing the lawn, trimming the weeds,…

Publicată de Brittany Gibbons pe Joi, 25 august 2016

După un an, Brittany a început să meargă tot mai des dezbrăcată prin casă, să prepare micul dejun în lenjerie intimă și să accepte gesturile de tandrețe ale partenerului ei.

„Înainte simțeam sexul ca pe o obligație, însă acum îl văd ca pe o plăcere fantastică. Viața de cuplu ni s-a schimbat radical și nu îmi mai este rușine cu trupul meu”, spune femeia.

Femeia militează pentru acceptarea de sine și este autoare a unei cărți în care povestește tot despre acest demers al îmbunătățirii percepției asupra propriei persoane.

„Am devenit mai romantici, ne atingeam brațele atunci când treceam unul pe lângă celălalt, ne sărutam mai mult înainte de a pleca la seriviciu. Relația noastră a devenit mai puternică și mai bună din momentul în care intimitatea dintre noi a înflorit”, a mai povestit Brittany Gibbons.

Acum, cei doi soți nu mai fac sex în fiecare zi. Nu pentru că nu le-ar face plăcere, ci pentru că organismele lor mai au nevoie și de odihnă. „Nu suntem roboți. Lecțiile pe care le-am învățat își fac simțite prezența și acum în mariajul nostru Experimentul m-a făcut o mamă, o femeie și o soție mai bună”, a concluzionat Brittany Gibbons.