Cum s-a sinucis Avicii. DJ-ul suedez a sângerat până a murit, potrivit unui raport obținut de TMZ

0
1225
Avicii 3

Cum s-a sinucis Avicii. DJ-ul suedez Avicii a murit din cauza unei hemoragii puternice, după ce s-a tăiat singur cu un ciob de sticlă, arată un raport al autorităților citat de site-ul tabloid TMZ.

Raportul, care a fost obținut de publicația americană ”pe surse”, vine după ce Avicii a fost găsit mort în apartamentul său din Muscat, Oman.

La sfârșitul lunii aprilie, familia sa a făcut publică o scrisoare deschisă în care arată că muzicianul în vârstă de 28 de ani ”nu a mai putut continua și voia pace”.

Într-un comunicat de presă lansat la sfârșitul lunii aprilie, familia DJ-ului Avicii a lăsat de înțeles că artistul s-a sinucis în capitala Omanlui, Muscat. Rudele regretatului artist susțin că acesta ”nu a mai putut continua” și ”a vrut să-și găsească pacea”.

”Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil care căuta răspunsuri la întrebările existenţiale ale vieţii. A vrut să găsească un echilibru în viaţă pentru a fi fericit şi pentru a putea să facă ceea ce iubeşte cel mai mult – muzică… N-a mai putut continua, a vrut să-şi găsească pacea”, a scris familia artistului într-un comunicat.

Totodată, rudele artistului mort au spus că, după ce și-a anunțat retragerea, el și-a căutat ”balanța în viață” pentru a fi fericit.

”Când nu a mai concertat, el a vrut să-și găsească balanța în viață pentru a fi fericit și să fie în stare să facă ce a iubit cel mai mult, muzica”, au mai afirmat rudele acestuia.

Pe numele lui real Tim Bergling, DJ-ul suedez a fost găsit mort la vârsta de 28 de ani în capitala Omanului, Muscat, pe 20 aprilie.