Andreea Tonciu s-a afișat la brațul soțului ei, Daniel Niculescu, la botezul fiului lui Gabi Enache. Bruneta are interzis la ieșirile nocturne fără partenerul de viață.

Andreea Tonciu, despre care s-a zvonit că ar fi la un pas de divorț de Daniel Niculescu, a fost prezentă la botezului lui Edan, fiul lui Gabi Enache și al Lenei.

Andreea Tonciu nu avea cum să lipsească de la eveniment, datt fiind că nașa ei de cununie, impresara Anamaria Prodan, a fost nașa de botez a micuțului Edan.

La eveniment, bruneta a venit la brațul soțului ei, Daniel Niculescu și au părut mai fericiți ca niciodată.

La botez, Andreea Tonciu a purtat o rochie scurtă, de culoare neagră, dar nu mulată pe trup și nici decoltată, cum ar fi purtat înainte de căsătorie, alegând să fie elegantă, dar nicidecum provocatoare. A arătat foarte bine, iar ținuta i-a venit perfect.

De când s-a măritat, Andreea Tonciu este mult mai discretă în ceea ce privește viața ei și nu mai este la fel de prezentă ca înainte la evenimentele mondene. De altfel, vedeta explica, într-un interviu, că soțul ei nu este deloc de acord cu ieșirile ei nocturne.

Citeste si :  Cum a ajuns să arate sora Andreei Tonciu! Abia o mai recunoști

„Tot timpul este foarte gelos. Chiar am avut anumite discutii. Eu când am o relaţie sunt o persoană foarte cuminte. Nu prea este de acord cu ieşirile mele, cu prietenele mele la cafea. Dacă ies trebuie să ies ziua. Să îi spun unde ies, că se uită nu ştiu cine… Încep să urlu şi închid telefonul şi punct.

Am căzut de comun acord amândoi dacă eu nu ies, nici el nu iese. Deocamdată nu a apărut monotonia, dar sper să nu intervină. Eu nu divorţez deocamdată de soţul meu şi dacă eu vreodată voi divorţa veţi şti. Nu cred că m-ar înşela. La mine găseşte tot ce vrea el”, explica Andreea Tonciu.

Loading...