In conditii de iarna, soferii vor fi supusi la tot felul de incercari in trafic, dar pana sa ajunga acolo, trebuie mai intai sa poata intra in masina si sa o curete, astfel incat sa aiba vizibilitate normala.

In timpul iernii, soferilor le este extrem de greu sa isi dezghete masina, scrie descopera.ro. Intregul proces este unul anevoios, care le pune rabdarea la incercare de fiecare data.

In principiu, exista cateva reguli simple, care te ajuta sa scapi de gheata aparuta peste noapte. Este recomandat sa pornesti masina cu zece minute inainte sa pleci si sa folosesti un lichid bun de parbriz.

Ken Weathers, de profesie meteorolog, a gasit o alta solutie ingenioasa pentru aceasta problema. Barbatul a realizat in un amestec care iti dezgheata parbrizul in mai putin de un minut.

Ingredientele sunt usor de procurat si nu sunt costisitoare. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi intr-un recipient cu pulverizator 2/3 parti alcool izopropilic si 1/3 apa. In momentul in care solutia este pulverizata pe parbriz, gheata se topeste imediat. Iar pentru ca alcoolul nu va ingheta, poti depozita sticla chiar in masina.

Citeste si  Antonia a fost transformată într-un personaj din „Game of Thrones”. Ce i-a spus Maticiuc atunci când a văzut-o

Loading...