Cum sa slabesti dupa Paste? Secrete la indemana oricui

0
244

Intrebarea care se afla pe buzele oricui, dupa mesele copioase de sarbatori, are raspunsuri simple si la indemana oricui. Totul e sa vrei!

Hidratarea

Primul pas pentru a vă reveni după festin este să vă hidrataţi.Dimineaţa, pe stomacul gol beţi un pahar de apă în care aţi stors o felie de lămâie. De altfel, asiguraţi-vă că aveţi la îndemână o sticlă de 2 litri de apă plată din care veţi bea toată ziua.

Dacă sunteţi hidrataţi, nu veţi mai simţi că vă este foame chiar şi atunci când nu vă este – după cum bine ştiţi deseori confundăm senzaţia de sete cu cea de foame.

Mesele echilibrate si sanatoase

Dimineaţa aţi putea alege un iaurt light cu câteva linguri de musli fără zahăr, o cafea. Nimic ce conţine zahăr adăugat nu trebuie consumat în acest moment pentru a menţine nivelul glicemiei cât mai constant.

La prânz, alegeţi o salată cât mai simplă – cu peşte sau pui ori brânză, cu dressing de lămâie, ulei de măsline, fără sosuri sau maioneză. Şi nu, nu mai mult de o felie de pâine şi fără desert.

Citeste si :  Petre Roman și Silvia Chifiriuc au aniversat 10 ani de la căsătorie: „Mulțumesc că ai apărut în viața mea”

Seara, miscarea trebuie sa fie nelipsita. In casa sau in aer liber, cel putin 30 de minute de activitate sportiva va vor fi de mare ajutor.

Cum sa slabesti dupa Paste? Secrete la indemana oricui

Pentru cină dacă vă este foame puteţi alege o altă salată ori legume la grătar sau spanac – orice e dietetic şi vă place.

Cheia reusitei este echilibrul si cumpatarea.

Daca veti avea mese echilibrate, hranitoare, dar nu in cantitati excesive, daca veti face miscare suficienta, in mod sigur va veti simti excelent in doar cateva zile si veti fi motivati sa continuati un stil de viata echilibrat.