Anna Lesko se apropie de 40 de ani, dar se mândreşte cu o siluetă perfectă, ce ar face invidioasă orice tânără de 20 de ani. Secretul ei? O dietă pe care o urmează cu sfinţenie de ani de zile.

Anna Lesko nu se sfieşte să pozeze în ipostaze sexy, întrucât are un trup perfect, pe care şi-l etalează cu mândrie ori de câte ori are ocazia. De curând, însă, ea le-a dezvăluit fanilor care este secretul siluetei ei.

„E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere specială pentru ficăţelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimbir după gust.

Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim 5… Ea există pe net de ceva timp. Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ţi se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beţi cam opt pahare a câte 300 ml. Una dintre prietenele mele a slăbit şapte kilograme, una patru kilograme…

Citeste si :  Dieta cu ananas, cea mai eficientă - slăbeşti cinci kilograme, în doar cinci zile

Nu aveţi voie să beţi apă sau să ciuguliţi, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu seminţe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beţi această limonadă”, a declarat Anna Lesko.

Loading...