Cum Se Simte Catalin Botezatu Dupa Operatia Suferita I Au Scos Jumatate De Colon Si I Au Facut Chimioterapie

Cătălin Botezatu a fost operat la o renumită clinică din Istanbul.

”Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism.Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore. Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze.

Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a declarat o sursă din anturajul designerului pentru Cancan. Cătălin Botezatu recunoștea că își neglijează sănătatea.

Creatorul de modă recunoștea că programul încărcat și călătoriile îl fac să-și neglijeze sănătatea. Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

„Călător cu treburi prin lume, îmi neglijez deseori sănătatea. Așa că ieri, pregătindu-mă pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit să fac o «escală» la Spital. O problemă minoră s-a agravat brusc, în câteva ore. Fără ajutorul domnului doctor Gîngu Constantin, medic primar urolog, ar fi trebuit să anulez totul.

Citeste si :  E incredibil ce se întâmplă între Cătălin Botezatu şi Roxana de la Puterea Dragostei! Uite ce au declarat unul despre celălalt! Asta ar fi bomba anului! EXCLUSIV!

Un control pe care îl credeam a fi de rutină s-a transformat într-o internare ad-hoc. Medicație, analize, explicații, știință pură și profesionalism – toate mixate intensiv m-au pus rapid pe picioare. Ne vedem zilele viitoare, după ce răsucesc câteva fuse orare. Va pup și va doresc o zi frumoasa! 😘😘😘❤️❤️❤️❤️”, scria Cătălin Botezatu pe pagina lui de Facebook în luna august.

Loading...