Cum se simte fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu după moartea designerului. „Vreau să merg la psiholog, nu am cum să depășesc aceste momente”

0
1821
Razvan Ciobanu Iubit2

Marius, fostul iubit al creatorului de modă Răzvan Ciobanu, nu-și poate reveni după dispariția acestuia.

Marius vrea să meargă la psiholog pentru a depăși momentele dificile prin care trece.

Marius a avut o relație tumultuoasă cu Răzvan Ciobanu. Deși erau despărțiți în momentul în care designerul a murit, Marius a mers să-și conducă fostul partener pe ultimul drum. Bărbatul a mărturisit că încă nu-și poate reveni după moartea lui Răzvan Ciobanu.

„Vreau să merg la un psiholog, nu am cum să depăşesc aceste momente fără îndrumarea unui specialist. Şi după despărţirea de Răzvan am avut nevoie de consiliere psihologică. Eu sunt un bărbat destul de puternic, dar când sentimentele te lovesc, nu ai cum să le controlezi”, a declarat fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu pentru click.ro.

„Nu mi-am revenit din starea de şoc, dar îmi voi reveni. Important este că tot eu sunt ăla de acum cinci ani şi de acum. Am fost la mormânt la el, merg în fiecare zi, este ceva firesc să fac asta. Nu mă aşteptam să se întâmple tragedia asta. În momentul de faţă mă trec tot felul de sentimente, sunt om! Este cumplit totul, acum sufletul meu este bucăţi, bucăţi, bucăţi, dar, cu timpul, mă voi reface”, a mai spus el.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit, duminică noaptea, într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din București. Înmormântarea a avut loc joi, 2 mai 2019.