Cumpănaşu, mesaj cutremurător: „Alexandra era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea”

0
805
Alexandravie 06494000

Alexandru Cumpănașu a postat cu puțin timp în urmă pe pagina lui persoanlă de Facebook un mesaj cutremurător despre nepoata lui Alexandra. Acesta a visat-o după mult timp.

Alexandru Cumpănașu a postat cu puțin timp în urmă pe pagina lui persoanlă de Facebook un mesaj cutremurător despre nepoata lui Alexandra. Acesta a visat-o după mult timp…

Alexandra i-a apărut pe un pod. Îl privea și îi zâmbea. El o striga disperat, iar la un moment dat, pe mâna ei, observă o brățară pe care chiar el i-o dăruise ultima oară când s-au văzut.

„Îngerul din vis

După lunile de chin, după ce viața mea și a familiei mele a fost dată peste cap, după sfidarea instituțiilor, după ce am descoperit o cloacă de mafioți în instituții, după nopțile nedormite cu gândul la găsirea nepoatei mele, am avut, în sfârșit, parte de un moment de liniște noaptea trecută… Un moment care, emoțional, m-a dat peste cap complet. Am visat-o pe Alexandra. Era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea. Încercam, disperat, să o strig „Alexandra!! Unde ești?”, în van… M-am uitat la mâna cu care își răsfira părul și am văzut ceva: o brățară micuță, pe care i-am dăruit-o ultima oară când ne-am văzut. În acel moment m-am trezit, plângând și profund neliniștit, deși un înger mi s-a arătat în vis. Nu voi avea pace, până când nu o voi putea strânge în brațe din nou, până când părinții ei nu se vor putea întoarce acasă și să o vadă zâmbind, ca în acest vis, pe fiica lor, Alexandra.”

Îngerul din visDupă lunile de chin, după ce viața mea și a familiei mele a fost dată peste cap, după sfidarea…

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Vineri, 1 noiembrie 2019