A cumparat o cutie de oua de la un supermarket, dar cand a deschis-o a vazut ca dintr-unul iesea ceva ciudat, asemanator unei tentacule. I s-a facut rau dupa ce a incercat sa vada ce e in interiorul lui

0
1967
Egg

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriza neplacuta in momentul in care s-a apucat sa pregateasca micul dejun.

Lavern Dooley, in varsta de 54 de ani, a vrut sa faca o omleta pentru fiul ei, doar ca in momentul in care a deschis o cutie de oua proaspat cumparata a observat ceva ciudat.

Un ou avea coaja sparta la unul dintre capete iar din interiorul lui iesea o formatiune ciudata, ce semana cu o tentacula.

„Am desfacut cutia si imediat mi-a sarit in ochi aceasta ciudatenie. Arata ca o tentacula. Mi s-a facut rau instant. Nu pot sa imi inchipui ce era in interior. Am strans din dinti si am atins-o, era foarte moare, dar nu am putut sa merg mai departe si sa sparg oul”, povesteste femeia.

Ea a facut plangere la magazinul de la care a achizitionat produsul. Reprezentantii firmei si-au cerut scuze si au promis ca vor investiga incidentul.