Cumplit! Un pensionar a târât o fetiță de 12 ani în tufișuri și a agresat-o sexual. Întreaga scenă a fost filmată

0
7169
Collage2

Scene greu de imaginat au fost surprinse în public. Un pensionar a agresat o fată de 12 ani.

Un pensionar pe numele său John Potts, în vârstă de 72 de ani, a agresat sexual o fetiță în vârstă de 12 ani, sub ochii trecătorilor, în public.

Fetița, înainte să fie agresată sexual, mergea pe bicicletă. Bărbatul a luat-o și a târât-o în tufișuri, acolo unde și-a tras pantalonii jos până la genunchi, atât ai lui cât și ai fetei și a agresat-o sexual.Din informațiile oferite de Dailymail, pensionarul suferea de demență și o leziune a creierului. Întregul moment care ar fi putut să se sfârșească tragic a fost oprit chiar de trecători, care au sărit în ajutor, când au auzit țipetele fetiței. Mai mulți oameni s-au adunat în jurul bărbatului și l-au filmat, până când a venit poliția.

Situația a avut loc în anul 2017. Cel care filma i-a spus bărbatului: “Te-am prins cu pantalonii în vine cu o fată de 14 ani!(Atât credea că are fata). Aceasta fuge acum speriată! Vei avea nevoie de mai mult decât un baston când poliția te va aresta”.

Ce a declarat fetița la poliție

Traumatizată de situația în care s-a aflat în parc, fetița a vorbit despre chinul prin care a trecut: “M-a forțat să merg cu el. Îmi trăgea bicicleta. Am încercat să-l opresc, dar a continuat”.Bărbatul nu a putut să fie judecat, dar a fost reținut în temeiul legii privind sănătatea mintală.