Cuscrul lui Gheorghe Dincă lămureşte misterul betoanelor din curtea criminalului! Buncăr cu 180 de camere lângă “Casa groazei”

0
1596
Cuscru

Misterul gropilor acoperite cu beton din curtea lui Gheorghe Dincă ar putea fi rezolvat dintr-o clipă în alta, după ce anchetatorii ar fi decis ca acestea să fie sparte efectiv. Omul care l-a ajutat pe suspect să toarne betoane la adresa de pe Strada Craiovei, unde se află “Casa groazei”, s-a decis să vorbească.

Dincă a oferit, în cadrul anchetei, noi indicii care urmează să  fie verificate la locuința acestuia. Echipe complexe verifică fiecare detaliu, inclusiv gropile betonate.

”Ce-a făcut ăsta, nu a făcut bine! El e cuscrul meu, fiul-său o ține pe fata mea. L-am ajutat de trei-patru ori să pună betoane, acum un an și ceva… mi-a dat și două pachete de țigări, mi-a dat și mâncare. Betonul a vrut să-l turnăm în casă, acolo, pe Craiovei (n.r. unde se află  «Casa groazei») … mai la extindere”, a declarat bărbatul, pentru cancan.ro.

Dincă nu i-a explicat însă cuscrului său și care ar fi scopul acestor gropi.

Sub protecția anonimatului, o persoană care a lucrat ani buni în cadrul MApN a lansat o pistă halucinantă. Ex-militarul nu exclude varianta ca Gheorghe Dincă să fi abandonat acolo cadavrele fetelor pe care le-a ucis cu sânge rece, mai ales că buncărul se află la aproximativ un kilometru de casa unde ”Hannibal Lecter” din Caracal și-ar fi desăvârșit “operele”: „Foarte aproape de casa criminalului este un buncăr sub pământ. Buncărul ăla are 180 de camere, 70 de holuri și 3 etaje”.