Cutremurator! Asistenta a schimbat 5.000 de bebelusi la nastere. De ce a facut-o: „Am vrut sa ma distrez!”

0
478
Copii Cover

Marturisirile unei asistente medicale au reusit sa socheze opinia publica. Acest caz a devenit viral in lumea intreaga si zeci de parinti sunt socati.

Asistenta a schimbat 5.000 de bebelusi la nastere. Asistenta medicala este acum pe patul de moarte. Nu mai are mult de trait si vrea sa fie iertata pentru pacatele sale. Din acest motiv a marturisit, pe patul de moarte, ca a schimbat 5.000 de bebelusi la nastere. De ce? Te vei enerva mai departe…. Nimeni nu isi poate imagina de ce ar face cineva un asemenea lucru!

Fosta asistenta medicala a vrut doar sa se distreze. Femeia a lucrat in anii 1983 si 1995. Aceasta a facut schimb, in 12 ani de munca, de 5.000 de bebelusi. Aceasta lucra la spitalul The University Teaching din Zambia.

Asistenta a schimbat 5.000 de bebelusi la nastere

Asistenta care a schimbat 5.000 de bebelusi la nastere sufera de cancer in stadiu terminal. Vrea sa moara cu gandul impacat si, poate, iertata de cei carora le-a gresit. Femeia sustine ca a vrut doar sa se distreze la vremea respectiva, chiar daca era constienta de ce face si spune ca in cei 12 ani de munca in maternitate a schimbat intre ei 5.000 de bebelusi.

Citeste si :  Nelu Tătaru a spus când nu va mai fi necesar purtatul măștii: „Atunci vom ajunge la o viață cvasi-normală”

Stie ca sunt multe familii care s-au destramat din cauza ei. Multi parinti s-ar fi despartit dupa ce au facut teste ADN si au descoperit ca nu erau parintii biologici ai copiilor lor. Elizabeth Mwewa vrea acum să moară împăcată, potrivit tuco.co.ke.

O ancheta a fost demarata in Zambia si concluzia este interesanta, dar socanta. Numele femeii nu apare în Registrul Național al Asistentelor din Zambia. Anchetatorii nu au gasit dovezi cum ca femeia ar fi lucrat vreodata la spitalul UTH, informeaza lusakatimes.com.