Cutremurator: fetita de 11 ani din imagine nu isi tine in brate sora, ci propria fiica! E strigator la cer cum a ramas insarcinata la o varsta atat de mica, de rusine si-a inecat amarul in droguri si alcool

0
1950
Media 148766727451386800

La prima vedere fotografia alaturata nu pare a avea nimic iesit din comun. Ascunde insa o poveste tragica, ce a facut inconjurul lumii.

Pare greu de crezut dar fata din imagine, pe nume Tressa Middleton, a nascut la varsta de doar 11 ani, iar bebelusul pe care il tine in brate este chiar copilul ei.

Felul in care a ramas aceasta insarcinata la o varsta atat de frageda este si mai grav: micuta a fost violata intr-o noapte de propriul ei frate, in varsta de 16 ani.

Toate aceste evenimente au marcat-o profund si, simtindu-se neajutorata si stimgatizata de cei din jur, Tressa si-a innecat amarul in alcool si droguri.

Acesta a fost si motivul din cauza caruia autoritatile au decis in cele din urma sa ii ia copilul; fetita pe care a nascut-o creste astfel intr-un orfelinat, printre sute de alti copii straini.

In cele din urma Tressa si-a revenit din depresie iar acum, la varsta de 23 de ani, a ramas din nou insarcinata cu iubitul ei, la care tine enorm. Tanara si-a promis ca va fi o mama model si viseaza la momentul in care cei doi copii pe care ii are se vor intalni fata in fata.