Co

O fată de doar 19 ani a fost găsită fără suflare, alături de bebelușul ei.

Courtney Newlans, o mămică din Scoția, în vârstă de doar 19 ani, a fost găsită moartă în propria casă. Fata locuia împreună cu bebelușul ei doar cinci luni și familia ei s-a alaramat după ce tânăra nu a mai răspuns la telefon.

Cele care au anunțat autoritățile au fost sora și mama lui Courtney. Polițiștii au spart ușp locuinței și au găsit-o pe fată fără suflare pe canapea. Lângă ea se afla bebelușul în vârstă de cinci luni. Micuțul era deshidratat, dar, din fericire, era încă în viață. Dacă autoritățile nu ar fi intervenit la timp, copilul ar fi putut să moară și el lângă mama lui, relatează metro.co.uk.

El a fost transportat de urgență la spital și, după două zile petrecute la clinică, medicii l-au externat. De acum încolo el va rămâne în grija mătușii lui, sora lui Courtney.

Familia este devastată

„Cred că ne afectează mai mult și pentru faptul că nu știm ce i s-a întâmplat. Dacă mai trecea o zi, mai trăia copilul?”, a declarat mama tinerei.

Courtney suferea de diabet încă de la vârsta de patru ani, iar anchetatorii cred că ea ar fi murit din cauza unor complicații ale bolii. Autopsia nu a stabilit încă de ce a murit fata, iar familia așteaptă rezultatele unor teste mai amănunțite.