Relația dintre Larisa de la ”Pueterea Dragostei” și actualul concurent din reality-show-ul prezentat de Andreea mantea, Adrioan, este, deja, un lucru cert, amândoi recunoscând că formează un cuplu și că doar regulile emisiunii îi împiedică să fie, fizic, lipiți unul de celălalt.

”Da, sentimentele mele au devenit foarte profunde pentru Adrian. Vreau să formez un cuplu cu el. De fapt, deja putem vorbi despre un cuplu între mine și el, chiar dacă Adrian este în casa de la ”Puterea Dragostei”. Dacă ajung acolo, nici nu va mai fi loc de discuții, noi vom fi împreună și în fața camerelor de luat vederi. Dacă nu mă voi întoarce acolo, îl voi aștepta, abia aștept să văd ce îmi va aduce viitorul alături de el”, a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Declarația frumoasei blondine este aproape identică cu cea făcută de Adrian, din casa ”Puterea dragostei”, acesta afirmând, în repetate rânduri că își dorește să se poată iubi, în liniște, cu Larisa. Iar acum, duipă ce Larisa și-a dat seama că are sentimente puternice pentru Adrian, concurentul de la ”Puterea Dragostei” este așteptat acasă pentru a împărtăși și momente intime. ”Nu, nu am făcut, până acum, dragoste cu Adrian. Îl aștept ca să împărtășim și asemenea momente, acasă. E normal să se îmtâmple și așa ceva, mai ales că suntem un cuplu, cred că e natural să vină și acel moment”, a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si  Declarația Oanei Zăvoranu despre Răzvan Ciobanu. „Am fost căutată de el de multe ori în momente de disperare”

În altă ordine de idei, Larisa de la ”Puterea Dragostei” pare să fie dispusă să facă orice pentru a ajunge înapoi în casa emisiunii, el dorindu-și să fie alături de Adrian. ”Îl vreau lângă mine, de aceea tot sper că mă voi întoarce acolo. Din  ceea ce văd, el se chinuiește să iasă din casă, să se întoarcă la mine. Dar, oricum ar fi, noi vom avea răbdare și vom vedea în ce se va transforma relația pe care o avem”, a mai spus, în exclusivitatre, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Adrian de la ”Puterea Dragostei” i-a făcut deja declarații de dragoste Larisei

”În primul rând, Roxana, cea care comenta de întoarcerea lui Adrian la ”Puterea Dragostei” cred că nu înțelege prea multe. Ea vorbește despre o relație între mine și Adrian. Noi nu avem, acum, o relație. Suntem, da, în tatonări, dar asta este o mare diferență pe care, probabil, ea o înțelege mai greu. O să îi explic care e diferența și sper că o să înțeleagă. O relație este atunci când doi oameni se iubesc, când au planuri de viitor împreună, când se cunosc în amănunt. A fi, așa cum sunt eu și Adrian, în tatonări, este o mare diferență, noi încă ne cunoaștem. Dar, poate sunt conceptele prea subtile…”, a spus, cu ceva vreme în urmă, ușor iritată, Larisa, fosta concurtentă de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si  Când vei muri, în funcție de zodia ta: cine sunt cei care vor trăi puțin

Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat după ce Adrian și-a recunoscut sentimentele pentru blondină. ”O aștept pe Larisa în casa ”Puterea Dragostei”. Îmi este extrem de dor de ea și de toate conversațiile pe care le aveam față în față. Eu fac tot posibilul ca Larisa sa se întoarcă în casa și pun pe toată lumea să o voteze. Nu am cu cine discuta aici, vreau sa port discuții inteligente. Și, da! Vreau sa formez un cuplu cu ea. Vreau să o iubesc foarte mult pe femeia asta. Votați Larisa!”, ne-a spus, în exclusivitate, Adrian de la ”Puterea Dragostei”.

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre activitatea ei la videochat

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunșat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți…”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si  O tânără mamă care a înfruntat cancerul pentru a naște și crește fetiţa a murit

Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații… Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație…”, a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, iar acum, pare-se, Adrian a trecut testele.

Loading...