Dan Bittman, gol, cu iepurasul de Paste in dreptul organelor genitale! A fost cea mai proasta coperta de album din istoria muzicii romanesti

0
1282
29550219 1561203413929502 1477479075 N

Dan Bittman si colegii lui de la Holograf au pozat nud pentru coperta albumului „Stai in poala mea”.

In general, iepurasul este asociat cu bucuria venirii Pastelui. Simapticul animalut a avut parte, cu vreo 13 ani in urma, de o experienta pe care tot neamul lui de iepurasi nu o va putea sterge vreodata.

In 1995, trupa Holograf a hotarat ca este momentul sa sparga tiparele cu un album nou si sa socheze cu o imagine despre care sa se vorbeasca decenii de atunci. Albumul „Stai in Poala Mea” editat de Electrecord pe suport vinil ii arata pe Tino Furtuna, Dan Bittman, Edi Petrosel, Iulian Vrabete si Romeo Dediu dezbracati complet, acoperindu-si zonele genitale cu cate un iepuuras alb.

„Opera” celor de la Holograf a fost cap de lista in topul „celor mai nasoale coperti din istoria muzicii romanesti”, un clasament alcatuit de cei de la Vice. Autorul clasamentului remarca expresia de pe figura lui Dan Bittman spunand ca probabil „a intuit faptul ca nu e o idee buna sa-si puna iepurele in poala si sa pozeze pentru un album care va fi distribuit comercial”.

Citeste si :  Alex Bodi a zburat cu un avion privat ca să ajungă la rusoaica Daria!