Botez Dana Razboiu
Bogdan Enoiu şi Dana Războiu s-au căsătorit în 2007

Nu este un mit faptul că femeile divorțate înfloresc. Iată cel mai bun exemplu din partea Danei Războiu! Fosta soție a lui Bogdan Enoiu radiază pe exterior, dar asta nu înseamnă că rănile sufletești n-ar mai exista.

Vedeta nu le lasă însă la vedere și impresionează, în ultima vreme, cu apariții care strârnesc admirație.

Ceea ce inițial părea zvon a devenit știre înainte de Paște. După 11 ani de relație, Dana Războiu (42 de ani) a divorțat de Bogdan Enoiu, nume sonor în industria publicității, iar separarea s-a produs în cea mai mare discreție, la notar.

Primele declaraţii despre faptul că mariajul lor stă pe un butoi cu pulbere le-a făcut chiar vedeta tv la începutul acestui an, după ce a revenit din vacanţa de iarnă pe care a petrecut-o alături de Victor (14 ani, fiul ei din mariajul cu Ovidiu Brânzan) și Marc (7 ani, fiul ei cu Bogdan Enoiu) în stațiunea Zermatt Matterhorn, din Elveția.

După divorț, timpul s-a scurs în favoarea Danei, care nu a rămas pe loc, plângând în pernă, ba dimpotrivă. A fost implicată într-o mulțime de activități, cele mai mediatizate fiind târgul de robotică și concursurile de robotică, la care fiul ei cel mare, Victor, a înregistrat performanțe uluitoare.

Mama Dana Războiu nu a uitat însă nici de femeia Dana Războiu, iar asta se vede cu ochiul liber în fotografii. Recent, fosta știristă de la TVR și Kanal D a fost la Londra, de unde ne-a încântat cu povești de la shoppping, cu ieșiri la restaurante, cu plimbări prin muzeele celebre.

Dana Războiu (dreapta), în Londra, alături de prietena ei
foto: Instagram

Dana Războiu ne-a arătat pe Instagram și ce rezultate excelente au regimul ei vegetarian și exercițiile de la sală. La 42 de ani, vedeta are un trup de invidiat, așa că își poate permite să poarte fuste de-o palmă, care-i evidențiază picioarele interminabile (Dana Războiu are o înălțime de 1,75 metri).

Dana Războiu arată ca o atletă

Cum se menține în formă Dana Războiu

în 2016, dana Războiu a decis să îşi schimbe stilul de viaţă, devenind vegană datorită prietenei sale, Cristina Bâtlan. A fost carnivoră toată viaţa, însă de doi ani îşi prepară singură mâncăruri care au în compoziţie doar legume, fructe, seminţe, uleiuri.

Nu doar că este mai energică, are un ten strălucitor, însă a slăbit aproape 6 kg şi se menţine la 49 kilograme.

”Acum alimentaţia mea e ideală, pentru că sunt vegană. E o dietă pe care o recomand persoanelor care au trecut de 40 de ani. Am lansat un blog pe care se găsesc toate reţetele făcute de mine. Dimineaţa mănânc un iaurt de soia cu budincă de chia.

La prânz, supe la blender, din legume precum sparanghelul, broccoli sau dovleac. Seara prefer salate sau fructe. Ciocolata amăruie nu-mi lipseşte din geantă”, ne povestea Dana Războiu, care a fost surprinsă de fotoreporterii Click! și la jogging, în Herăstrău.

Loading...