Dana Rogoz a născut! Prima poză cu micuța și numele speciale pe care le va purta

0
343
Dana Rogoz
Așa arăta Dana Rogoz cu doar câteva zile înainte să nască foto: Facebook

Zi minunată pentru Dana Rogoz, care a născut azi, 20 mai, cel de-al doilea copil al ei și al regizorului Radu Dragomir. Actrița a fost darnică și le-a arătat fanilor de pe Facebook prima poză cu micuța, împărtășind și numele speciale pe care le va purta. Dana Rogoz a născut la o maternitate privată din Capitală.

Dana Rogoz (34 de ani) a avut o sarcină ușoară și arată și se simte bine și după cea de-a doua naștere. Cel puțin asta reiese din fotografie și din mesajul optimist de pe Facebook.

„Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă.

Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, a scris vedeta. Dana Rogoz a născut la 38 de săpămâni și 4 zile, după cum însăși a mărturisit pe Facebook.

Citeste si :  Normele pentru reluarea competiţiilor sportive. Prezenţa spectatorilor este interzisă
Dana Rogoz a născut! Prima poză cu micuța și numele speciale pe care le va purta
Dana Rogoz a născut azi, 20 mai, o fetiță
foto: Facebook

Dana Rogoz a născut o fetiță. Mai are un băiețel de 6 ani

Zilele acestea, înainte de a naște, Dana Rogoz a publicat o serie de fotografii care documentează ultimele zile dinainte de a deveni mamă de fată, dar și o discuție amuzantă cu Vlad, fiul ei care a împlinit 6 ani pe 1 martie. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată pe burtică, Dana arăta perfect, iar dacă nu ar fi fost mogâldeața în pântec, nici n-ai fi spus că era însărcinată.

Genele bune au fost de partea actriței, așa că nici la prima sarcină nu a acumulat multe kilograme și și-a revenit rapid la silueta de dinainte. Activă până în luna a noua, Dana nu a renunțat la micile jocuri cu fiul ei și la discuțiile despre venirea pe lume a micuței.

Iată ce dialog amuzant au avut: “Noi: <<Doamne, tot ce contează e să fie sănatoasă!>> Vlad: <<Abia aștept să o văd. Mă tot gandesc cum arată. Sper totuși să nu fie urâtă. Să nu aibă un păr ciudat>>”, a relatat Dana schimbul de replici cu băiețelul ei.

Citeste si :  Silviu Prigoană a întinerit în 4 ani de căsnicie cu Mihaela: "Mi-am găsit liniştea şi echilibrul, nu mai am nevoie de scandal şi de circ!"