Dana Rogoz face Paștele în rulotă! „Asta am făcut și anul trecut. Mâncare o să primim de la mama”

0
692
Dana Rogoz 1 E1536412875474
Dana Rogoz face Paștele în rulotă! „Asta am făcut și anul trecut. Mâncare o să primim de la mama”

Dana Rogoz e pasionată de călătorii și are norocul că și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, este pe aceeași lungime de undă. Cei doi și-au obișnuit și fiul, de mic, cu un stil de viață seminomad, așa că întreaga familie va face sărbătorile pascale în deplasare.

Dana Rogoz repetă cumva schema de anul trecut, când a petrecut sărbătorile departe de casă. Părinții deja s-au obișnuit cu astfel de plecări, așa că bunătățile de Paște sunt făcute în avans.

„Cel mai probabil o să primim mâncare de la mama ori de la alte rude, întotdeauna masa e plină. Cred că vom pleca din București cu mâncare cu tot, eu, Radu și copilul vom merge cu rulota prin România. Asta am făcut și anul trecut de Paște, am ajuns până în Bucovina și apoi în Maramureș, acum nu știu unde o să plecăm, am spectacol pe 25 aprilie, deci în Joia Mare, și ca să profităm de fiecare minut, imediat după spectacol plecăm. Unde o să ne placă, acolo ne vom opri. Nu stăm mai mult de 4 zile, e scurtă vacanța. E o perioadă aglomerată și nu am mai avut o ieșire de foarte mult timp, iar rulota este adusă în fața casei, mă așteaptă, mă îmbie”, a declarat, pentru Libertatea, Dana Rogoz.

Soțul e la volan

Actrița ne-a mărturisit că, în general, atunci când pleacă în vacanță cu rulota, soțul are exclusivitate la cârma volanului: „Radu conduce rulota, nu se conduce ușor, e foarte lungă și e complicat, dar e ceva ce lui îi place foarte mult”.