Dani Mocanu, dezvăluiri despre viața lui sentimentală: „Prefer să am aventuri”

0
994
Dani Mocanu Dezvaluiri Despre Viata Lui Sentimentala
Dani Mocanu

Dani Mocanu a mărturisit că se bucură de viață și că, pentru moment, nu dorește să se implice într-o relație. Manelistul spune deschis că preferă aventurile deoarece nu are „chef de gelozii”.

Fanii manelistului au fost curioși să afle dacă Dani Mocanu are o iubită. Cântărețul le-a răspuns că în acest moment nu îi stă gândul la o relație deoarece vrea să facă bani.

„Nu vreau iubită. Adică acum mă concentrez pe carieră, să fac bani, nu vreau complicaţii, sentimente, simt că aş fi tras înapoi. Nu am chef de gelozii, de discuţii… Aşa că, prefer, să am aventuri.

Merg, de exemplu, la cântare. Dacă văd o fată care să îmi placă şi să mă placă, vorbesc cu ea. Dacă sunt mai multe, e şi mai bine. Avem o aventură, iar totul se încheie după. La ora actuală, recunosc şi îmi asum, am, cred eu, cele mai multe aventuri, nu mă dau în spate de la nimic când vine vorba de asta. Aşa îmi place să trăiesc, aşa îmi place să mă bucur acum de femei”, a spus Dani Mocanu.

În martie, manelistul Daniel Mocanu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte persoane, pentru fapte de constituire a unui grup infracțional organizat, proxenetism şi spălare de bani. În noiembrie 2017, DIICOT a pus sechestru pe averea lui Dani Mocanu.

În a doua parte a anului 2017, în perioada în care a avut probleme cu legea, Dani Mocanu s-a numărat între cei mai ascultați români de pe Youtube. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi. Pe locul secund s-a aflat Smiley cu 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei a fost Inna – 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi.