Dani Mocanu face praf autoritățile după cazul criminalului din Caracal! ”Aveți noroc că suntem o țară de frumoși”

0
1629
56652783 2268306703422399 1687392861328244736 N

Deși toată lumea ar putea crede că Dani Mocanu s-a ”cumințit”, mai ales după ce a fost săltat de mascați într-un nou dosar penal, situația din România, după cazul criminalului din Caracal, îl face pe manelist să spună lucrurilor pe nume.

Mai exact, supărat și afectat, la fel ca toți românii, cu cele petrecute la Caracal, după dispariția Alexandrei și după ce autoritățile au avut nevoie de 19 ore ca să dea buzna peste Gheorghe Dincă, cel care a și recunoscut deja că a ucis-o pe fata de 15 ani, Dani Mocanu i-a făcut praf pe cei responsabili.

”Încercați să vă scoateți, panaramelor. Gata, vreti să vă reparați greșeala că ați localizat repede o prostituată…. Terminaților, din cauza voastra a murit atâta lume… aveți noroc că suntem o țară de frumoși că altfel nu aveați curaj să faceți atâtea manevre pe față. Dacă eram o țară de curajoși, să ieșim în stradă, să vă călcam în picioare și să intrăm în birouri peste voi, să vă dăm foc și să vă aruncăm pe geamuri, cum au făcut prin alte țări, nu mai făceați voi atâtea”, este mesajul lui Dani Mocanu, revoltat de drama din Caracal și de felul în care poliția a anunțat că a reușit să salveze, abia acum, o fata de 17 ani din mâinile unor proxeneți.

Mai mult decât atât, Dani Mocanu este revoltat de cele ce s-au întâmplat la el acasă, cu mascații, în comparație de felul în care au intervenit polițiștii în cazul Alexandrei, fetița dispărută și pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o. ”Când am coborât din dormitor în living, anunțat că au venit mascații peste mine am avut un șoc. Unul dintre polițiștii ăia avea pușca îndreptată spre mine, încărcată, iar altul avea pistol cu electroșocuri, pregătit să mă curenteze, dacă mișcam, mă executau. Păi, mă întreb și eu… De ce nu au fost așa pregătiți și pentru criminalul acela? Eu eram reclamat pentru un clip, sunt periculos rău, nu?”, a mai spus Dani Mocanu.

Mai mult, explică celebrul manelist, este convins că reținerea lui a avut ca scop distragerea atenției opiniei publice. ”După ce s-au băgat singuri în groapă, polițiștii și procurorii au crezut că pot distrage atenția publicului de la grozăvia de la Caracal și m-au săltat pe mine… Cu mascații, de parcă sunt vreun criminal, vreun pericol public… Dar, în schimb, când au trebuit să intre peste criminalul din Caracal au așteptat să se facă dimineața, nu era vreo problemă urgentă pentru ei, nu?”, a mai spus Dani Mocanu.

Dani Mocanu, săltat de mascați pentru un clip

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de incitare la ură sau discriminare, faptă prev. de art. 369 Cod penal”, este anunțul făcut de autorități cu privire la Dani Mocanu. După ce a stat la audieri aproape 12 ore, Dani Mocanu a fost eliberat de procurori, urmând ca, pe 2 septembrie, să revină la București pentru noi audieri. ”Sunt, deja, foarte obosit, subiectul e dificil. Nu am nicio interdicție. Mi-au dat drumul după 24 de ore și am mers direct acasă. Au stabilit un termen pentru data de 2 septembrie, va trebui să mă prezint la Procuratură ca să continuăm povestea”, a spus, sfârșit de oboseală, Dani Mocanu. Mai mult, celebrul manelist a mai făcut o serie de precizări. ”Ce se întâmplă este foarte absurd., Dar, legea spune că eu risc între 6 luni și 3 ani de închisoare”, a mai spus Dani Mocanu.