Dani Otil a rememorat un moment dificil din copilarie, atunci cand cea mai draga fiinta din viata lui, mama, i-a fost alaturi.

Marturisirea a fost facuta chiar de 8 Martie, de Ziua Mamei, iar postarea i-a emotionat pe multi.

„Ma imbolnavisem rau. Eram micuţ. Am vomitat toată ziua si toată seara. Noaptea m-am trezit din nou. Nu mai aveam ce sa vomit. Doar ma chinuiam. A venit mama in camera noastră si mi-a pus mana pe frunte. Jumate din treaba parcă era rezolvata. Nu puteam sa mănânc sau sa beau apa. Mama ma întreabă ce simt ca as vrea sa mănânc. I-am zis ca as vrea o portocala. I-am vazut reactia in ochii aia mari. A cazut cerul pe ea. In 80 si ceva NU EXISTAU portocale. Pe ultima o vazusem cu 6-7 luni in urmă.

Tata s-a îmbrăcat si a plecat. Era doua dimineaţa. S-a întors după un timp suflând greu. Avea doua portocale in mana. Am mancat una. Frate-miu nu s-a atins de nicio felie. Nu ştiu cum s-a putut abţine. De treizeci de ani ma macină o întrebare: Cum au găsit portocale???
Si uite acum, cand scriu, mai apare una:
Cand le voi da portocalele înapoi?”, a scris el.

Citeste si :  Un tânăr din Argeș s-a sinucis în fața mamei sale! S-au urcat într-o mașină de ocazie, iar el s-a aruncat din mers, în fața altui vehicul!
Loading...