Daniela Crudu, apariție șocantă la tv. Operațiile estetice au transformat-o total, însă fosta asistentă tv este foarte mulțumită de felul în care arată acum, mai ales că a slăbit foarte mult în ultima periodadă.

În cadrul emisiunii de la Antena 1, Daniela Crudu a anunțat că vrea să scrie o carte, cât mai curând. Bruneta a fost însoțită de sora ei, Ana.

“Vreau să scriu o carte. Cum să te fereşti de un lache sau cum să recunoşti un lache. Spun asta din experienţa mea, dar nu vreau să spun acum. Lache înseamnă bărbatul fătălău, dar nu e vorba de bani, ci de atitudine. Glumeam, îţi dai seama. Nu am răbdare şi nici timp să scriu, că m-aş apuca”, a spus Daniela Crudu, la XNS.

“Pe Daniela o enervez dacă îi au încărcătorul la telefon. Ana este îndrăgostită de Oreste, iar mie îmi plăcea de Nick de la N&D, Anei îi plac serialele japoneze şi desenele. Nu există o cea mai mare minciună pe care mi-a spus-o Daniela pentru că ea nu mă minte. Cea mai mare tâmpenie pe care a făcut-o Ana a fost că mi-a luat un telefon pe care l-am primit când eram mică şi l-a spart în faţa mea. Era singura mea jucărie. Cea mai mare încercare prin care a trecut Daniela este când plângea la tv”, au spus fetele la XNS.

Citeste si :  Incredibil! Elena Udrea de mana cu iubitul ei. Prima aparitie publica de la intoarcerea din Costa Rica
Loading...