Daniela Crudu
Daniela Crudu

În urmă cu aproape o săptămână, Daniela Crudu ajungea la spital plină de sânge, după ce iubitul ei a bătut-o. Seco Dubravko a încercat să facă tot posibilul să o împace pe vedetă și ar cam reuși să facă ceea ce și-a propus.

După ce a fost victima violenței domestice, Daniela Crudu nu a vrut să depună plângere penală împotriva iubitului ei, ci doar a avut un ordin de restricție. Seco Dubravko a părăsit țara chiar a doua zi după incidentul neplăcut.

Spre surprinderea tuturor, Daniela Crudu s-ar putea împăca cu iubitul croat și l-ar ierta după ce a desfigurat-o. Seco Dubravko a sunat-o pe fosta asistentă TV și a încercat să facă tot ce i-a stat în putință să fie iertat de iubita lui.

‘Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi’, a declarat un apropiat al Danielei Crudu pentru Wowbiz.

Daniela Crudu l-a iertat pe iubit după ce a bătut-o. Ce gesturi a făcut Seco Dubravko pentru a o împăca

Croatul a început deja să-i trimită bani Danielei Crudu, iar aceasta va face în curând o operație la nas. Seco Dubravko regretă că a bătut-o pe iubita lui țo sper că lucrurile vor reveni la normal. ‘Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța’, a mai spus sursa mai sus menționată.

Seco Dubravko ar fi bătut-o pe Daniela Crudu, după ce i-au dispărut 70.000 de euro

Noi informații apar despre scandalul în care Daniela Crudu a fost implicată în urmă cu mai puțin de o săptămână. Croatul și-ar fi ieșit din minți atunci când a văzut că îi lipsesc 70.000 de euro, iar bruneta ar fi fost cea care ar fi cheltuit acești bani, potrivit Cancan.

Seco Dubravko a văzut negru în fața ochilor atunci când a descoperit că îi lipsește o sumă mare de bani, iar în acel moment a bătut-o cu bestialitate pe iubita lui. Daniela Crudu a fost dată cu capul de bordul mașinii până a fost umplută de sânge și a ajuns la spital cu fisură a piramidei nazale.

Daniela Crudu l-a iertat pe iubit după ce a bătut-o. Ce gesturi a făcut Seco Dubravko pentru a o împăca

Sora Danielei Crudu susține că totul a pornit de la gelozie

Motivul pentru care fosta asistentă TV a lui Dan Capatos a fost bătută ar fi gelozia. Sora Danielei Crudu, Ana, a mărturisit că cei doi au avut o ceartă ca orice cuplu, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

‘Nici noi nu înțelegem de ce a bătut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu băutură, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restricție acum, să sperăm că lucrurile se vor alșeza. Daniela este, acum, mai bine și la nivel psihic, dar tot este șocată de ceea ce s-a petrecut’, a declarat Ana Crudu.

FOTO: Facebook