Andreea Mantea Burtica Heynewsro

Andreea Mantea a oferit prima declarație și a vorbit despre burtica ei, după ce presa a speculat că ar fi însărcinată pentru a doua oară.

În emisiunea „Puterea dragostei”, ediție difuzată pe 27 martie, Andreea, prezentatoarea show-ului, a apărut îmbrăcată într-o rochie largă, iar imaginile cu burtica au ridicat multe semne de întrebare în rândul curioșilor. Mai mult decât atât, după ce s-a așezat pe fotoliu, vedeta încerca să își acopere burtica cu cartonul de prezentare.

După apariția acelor imagini ”buclucașe”, Andreea Mantea a spus adevărul gol-goluț în ceea ce privește o posibilă sarcină. Dacă mulți s-au grăbit să spună că ar fi însărcinată, iată că adevărul este altul.

„Nu sunt gravida si nici nu planuiesc in viitorul apropiat! David face cat 3 copii! Ma impart cu succes intre cresterea lui si job, dar imi este foarte greu! Fiul meu are extrem de multa energie si are nevoie de toata atentia mea! Mi-am facut programul in asa fel incat, atunci cand eu sunt la filmari, el este la gradinita. Iar daca vreti sa vorbim despre burtica mea, atunci sa afle curiosii faptul ca eu in fiecare primavara tin anumite cure de detoxifiere care… mai si baloneaza” , a spus Andreea Mantea pentru WOWbiz.ro.

De ce își ține iubitul ascuns?

Andreea Mantea a confirmat la începutul anului că este într-o relație și că iubește din nou de câteva luni. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a evitat să dezvăluie identitatea celui care o face fericită în prezent, invocând câteva greșeli pe care le-a făcut în trecut și de care face tot posibilul să se ferească în prezent.

„Am intrat in viata publica de la o varsta frageda si fara prea multa experienta in a manageria totul. Consider ca am facut multe greseli, dar am invatat din ele, asa ca nu regret absolut nimic din trecut. Au fost niste invataturi pentru mine, iar acum am grija sa nu mai gresesc! Este exclus sa mai repet aceleasi greseli, una dintre cele pe care le-am facut in trecut a fost sa-mi expun public relatia de iubire! Nu vreau sa mai vorbesc despre ele, ma limitez doar a spune ca da, imi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau sa tin pentru mine, este mai bine asa. Sunt extrem de fericita, de implinita si imi este foarte bine!” , a spus Andreea Mantea, conform Kanal D. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Loading...