Michael Schumacher Stare E1543397775675

Sabine Kehm a dezvăluit de ce au fost făcute publice atât de puține detalii după accidentul la schi pe care fostul pilot de Formula 1 l-a suferit în anul 2013, în Alpii francezi.

Au trecut cinci ani de când fanii așteaptă o veste despre starea lui Michael Schumacher. Fostul manager al pilotului a dezvăluit acum doi ani care este motivul pentru care nimeni nu vorbește despre condiția legendei F1, potrivit mirror.co.uk.

Dar nici măcar declarațiile lui Sabine Kehm de atunci nu au fost făcute publice până în prezent. Iată ce a spus fosta manageră a lui Schumacher:

„În general presa nu a dat informații despre viața privată a lui Michael și a soției lui. Când era în Elveția, spre exemplu, era clar că era un individ care ținea la intimitatea lui.

Într-o discuție lungă, Michael mi-a spus: ‘Nu trebuie să mă suni anul viitor, dispar’. Cred că avea un vis ascuns să poată să facă acest lucru într-o zi. De aceea, acum, vreau în continuare să-i protejez dorințele și nu las informațiile să iasă”, a declarat Kehm.

Loading...