Kate as-a emoționat când a văzut-o pe cea mică în rochia de domnișoară de onoare
Kate as-a emoționat când a văzut-o pe cea mică în rochia de domnișoară de onoare

În ultimul timp au tot apărut zvonuri legate de adevărata relație dintre cumnatele Meghan Markle și Kate Middleton. Gurile rele spun că cele două nu se prea suportă, motiv pentru care fosta actriță și prințul Harry au decis să se mute din Palatul Kensington. Chiar și așa, adevărate sau nu, aceste bârfe contrazic sentimentele pe care Kate le-a lăsat la lumină înaintea nunții regale din luna mai a acestui an.

Cu puțin timp înainte de ziua cea mare a lui Meghan și a lui Harry, Kate a fost surprinsă plângând. Nu din cauza vreunei suferințe, ci de emoție când a văzut-o pe fiica ei de trei ani, Charlotte, îmbrăcată în rochița de domnișoară de onoare. Rolul pe care fetița l-a jucat în cadrul ceremoniei a făcut-o pe mama ei să lăcrimeze, au dezvăluit surse din apropiera familiei regale.

Momentul emoționant s-a petrecut la probele pe care micuțele domnișoare le-au făcut, pentru ca toată lumea să se asigure că vor arăta impecabil în ziua nunții. În afara faptului că și-a văzut fetița frumos aranjată și pregătită să își însoțească unchiul la altar, ducesa de Cambridge era și sub efectul nașterii celui de-al treilea său copi, Louis, ce se petrecuse cu mai puțin de o lună înaintea nunții lui Harry.

Citeste si :  Iată cele 6 moduri prin care Meghan Markle şi prinţul Harry au încălcat tradiţiile venirii pe lume a unui bebeluş regal

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor muta în Conacul Frogmore, renovat cu bani publici

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute de la Palatul Kensington, unde stau cu Prinţul William şi Kate Middleton
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute de la Palatul Kensington, unde stau cu Prinţul William şi Kate Middleton

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor muta din Palatul Kensington în conacul Frogmore. Unii spun că din cauza lui Kate și William, iar alții spun că își doresc mai multă intimitate și mai mult spațiu pentru familia lor care se va mări în primăvara lui 2019.

Conacul Frogmore are zece dormitoare şi o cameră specială pentru noi-născuţi, perfectă pentru bebeluşul pe care Meghan îl va naşte. Aici a avut loc şi recepţia de nuntă dată de ducii de Sussex. Conacul le-a fost dăruit de Regina Elisabeta a II-a şi este acum renovată pe câteva milioane de lire din bani publici.

Loading...