De ce au fost scoși fotoreporterii din sala în care președintele Iohannis și-a susținut conferința

0
432
Ymi0mdvhnjbjodcwmmmzn2u5mjy3nwzkzq Thumb

Fotografii care au venit la conferința de presă a președintelui Klaus Iohannis nu au avut acces decât la începutul acesteia. Motivul nu este legat de o cască pe care ar fi avut-o președintele în ureche, cum au susținut unii lideri PSD, ci de problemele organizatorice generate de faptul că întâlnirea lui Iohannis cu presa a avut loc într-o sală foarte mică, neadecvată pentru acest gen de evenimente.

De Adrian Ilie, Joi, 14 noiembrie 2019, 12:19

Reporterul Libertatea Valentina Postelnicu a relatat, în emisiunea ”Adriana Nedela LA FIX”, că fotoreporterii au fost ”sacrificați” pentru ca evenimentul să decurgă în condiții normale.

”Sala în care s-a ținut conferința este foarte mică, cea din Modrogan. Nu este ca salonul mare de la Cotroceni. S-a decis ca fotoreporterii să fie invitați doar la început să facă fotografii și apoi să fie invitați afară ca să nu deranjeze reporterii care veneau să pună întrebările la microfon”, relatat Valentina Postelnicu.

Din acest motiv, fotoreporterii au fost nemulțumiți că nu au reșit ”să-și facă meseria” așa cum și-ar fi dorit.

Ziariștii au fost nemulțumiți și de modul în care a fost anunțată conferința, cu mai puțin de o oră și jumătate înainte, în condițiile în care, în apropierea orei 18, traficul devine foarte dificil în centrul Capitalei. În plus, anunțul a fostă făcut doar de către PNL, astfel că jurnaliștii acreditați la Administrația Prezidențială nu au aflat imediat de convocarea conferinței susținute de șeful statului.