De ce refuză Costi Ioniță să colaboreze cu artiști români. Motivul i-ar putea înfuria pe mulți!

0
1399
60157367

Stabilit de mulți ani peste Ocean, Costi Ioniță scoate hit după hit, iar numele său este foarte cunoscut în America. Are la activ colaborări cu unii dintre cei mai mari artiști ai lumii, de la Shaggy, Bob Sinclar, Kat DeLuna, Pitbull la Mohombi sau Faydee, însă fuge de artiștii români ca… vampirii de usturoi.

Costi Ioniță a vorbit recent despre noua sa colaborare muzicală. Este vorba despre un trio inedit cu o bulgăroaică și un cubanez. Emilia este o artistă de origine bulgară, foarte încântată că are ocazia să colaboreze cu artistul nostru, mai ales că se ascultă foarte mult muzica românească în Bulgaria’, după cum spune  tânăra.

La rândul său, cubanezul Jay Maly a povestit la „Vorbește Lumea’ că l-a cunoscut pe Costi în Miami și a acceptat imediat proiectul pe care i l-a propus.

Și dacă Shaggy, Bob Sinclar, Kat DeLuna sau Pitbull stau la coadă pentru un hit alături de Costi Ioniță, artiștii români pare că nu au la fel de mare încredere în el și asta îl determină să refuze colaborările cu ei.

Stau jumătate de an in SUA, jumătate în România și restul lumii. Călătoresc peste tot în lume și colaborez cu foarte mulți artiști, îmi place să combin multe… arome muzicale și ies chestii foarte faine. Prefer artiștii străini pentru că nu au prejudecăți ca artiștii din România. Vorbim despre o colaborare și apoi se tem că dacă nu merge, dacă nu vor ajunge la radio…’ , a spus Costi.

De reamintit, piesa „I need your love” pe care Costi Ioniţă a compus-o şi a cântat-o împreună cu Shaggy, Mohomby şi Faydee s-a clasat în Billboard, topul oficial al industriei muzicale din SUA, alături de artişti precum Rihanna, Maroon 5 şi Nicky Minaj.