Daniela Crudu este foarte slaba. Vedeta se „topeste” pe picioare.

Daniela Crudu este foate slaba, alarmant de slaba potrivit nutritionistilor. Tanara se „topeste” pe picioare, iar in saptamanile petrecute in ASIA a ajuns numai piele si os. Vedeta are putin peste 40 de kilograme si nici nu concepe sa manance de mai multe ori pe zi.

Apropiatii fostei asistente tv sustin ca aceasta consuma cateva legume sau fructe si nu se mai atinge de dulciuri de ceva timp.

Daniela Crudu este foarte slaba si a fost sfatuita sa mearga la un nutritionist ca sa inceapa o cura de…ingrasare. In plus, pe langa alimentatia precara, protagonista noastra are o problema cu somnul.

Are multe evenimente in cluburi, iar daca nu se duce in localuri de noapte in interes profesional, merge sa se distreze si nu se odihneste cum ar trebui.

Daniela Crudu e foarte slaba. Vedeta este de nerecunoscut si din pricina operatiilor estetice pe care si le-a facut

Daca majoritatea urmaselor Evei isi inlocuiesc garderoba sau isi tund parul dupa o deceptie amoroasa, protagonista noastra si-a schimbat in totalitate fizionomia dupa despartirea de Mihai Costea. In doar cateva luni, Daniela Crudu a apelat de mai multe ori la medicii esteticieni pentru interventii de care multi nici nu si-au dat seama ca ar avea nevoie. Prima operatie pe care a bifat-o Cruduta in calitate de femeie singura a fost o rinoplastie care costa in jur de 2500 de euro.

Citeste si :  Dieta cu ananas, cea mai eficientă - slăbeşti cinci kilograme, în doar cinci zile

Multumita, dar dornica si de alte imbunatatiri, dupa ce s-a privit cu atentie in oglinda tanara a ajuns la concluzia ca are gusa, asa ca a dat din nou fuga la clinica si a scapat, contra sumei de 1000 de euro, de detaliul care nu ii dadea pace. Intre interventii, vedeta s-a ocupat si de pielea faciala eliminand orice urma de rid cu ajutorul injectiilor cu botox.

In plus, a considerat ca buzele ei au nevoie de mai mult volum si a mers la medic, in repetate randuri, sa-i injecteze acid hialuronic. Dantura nu a fost nici ea neglijata de asistenta tv, aceasta petrecand ore bune la cabinetul stomatologic, pentru a-i fi aplicate fatete care sa-i asigure un zambet de Hollywood. In concluzie, pe langa faptul ca Daniela Crudu e foarte slaba si este criticata din aceasta cauza, multi spun ca bruneta si-a distrus chipul cu atatea operatii.

Citeste si :  Gabriela Cristea, pentru prima oară în rochie mulată de când a slăbit 15 kilograme. Dieta dă rezultate
Loading...