De la talie in sus pare o femeie normala, dar cei care ii vad fundul isi fac cruce de parca l-au vazut pe Satana. „Cum naiba poti sa stai in picioare?” Cum arata femeia cu posteriorul de 1,5 metri

0
1382
Media 148535163493948000

Courtney Barnes si-a riscat viata pentru visul sau de a avea un fund urias, de 1,5 metri.

In varsta de 32 de ani, Courtney a devenit o ceelbritate pe Instagram. Desi a absolvit o facultate de profil economic, aceasta are acum un tel foarte simplu si deloc intelectua: „Vreau sa le arat barbatilor, femeilor si copiilor ca e posibil sa fii frumoasa, desteapta si sa ai un fund mare”.

Intr-un interviu, ea a povestit in detaliu cum a reusit sa isi mareasca poteriorul pana la dimensiuni legendare, recunoscand ca a participat la sedinte ilegale de interventii estetice, in care o femeie ii facea injectii cu substante necunoscute in muschii fesieri. Acum, e constienta ca si-a asumat niste riscuri foarte mari, dar e multumita de rezultate, desi nu are nici cea mai mica idee despre ce se afla in fundul ei.

„Mi-a zis ca e un fel de gel, de silicon care se pune in implanturi. Nu stii niciodata cum o sa reactioneze organismul tau, e un joc de noroc. O prietena a avut nevoie de trei transfuzii si a stat cateva luni in spital dupa ce i s-a infectat fundul”, a marturisit ea.

Citeste si :  Bianca Drăgușanu își face o intervenție estetică ieșită din comun: ”Îmi fac implant de...”

Totusi, femeia are aproape o jumatate de milion de fani pe Instagram, semn ca gusturile oamenilor sunt foarte variate.

Iata cum arata Courtney:

Miami 🌴

O postare distribuită de MsMiami the „PRETTI” Gansta💋👑 (@msmiamitv) pe

I’m coming for REVENGE all 2017‼️ Shop @revenge_boutique

O postare distribuită de MsMiami the „PRETTI” Gansta💋👑 (@msmiamitv) pe