Antonia Look Nou 2
De nerecunoscut! Antonia şi-a făcut o schimbare radicală de look

Antonia a decis să facă o schimbare radicală de look. Ea a renunţat la părul lung în favoarea unui look fresh. Poartă şi breton!

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din lume şi întotdeauna este dispusă să facă schimbări radicale de look. Este implicată într-o mulţime de proiecte, are zeci de concerte prin ţară, dar este mereu atentă la felul în care arată.

Realizează shootinguri foto pentru multe reviste, dat fiind că are dimensiunile unui model. Este foarte înaltă, are un trup bine proporţionat şi, bineînţeles, un chip angelic.

De data aceasta, cântăreaţa a impresionat. Într-o poză postată recent în mediul online, Antonia apare cu părul foarte scurt, brunet şi chiar şi cu breton. În privinţa machiajului a optat pentru o culoare puternică, galben aprins. Probabil artista poartă o perucă de cea mai buna calitate. Multe vedete de la noi aleg să apeleze la acest truc.

Antonia a vorbit despre prima noapte de dragoste

Fără inhibiții, Antonia a vorbit despre viața ei sexuală și a spus cine este cel care a făcut-o să fie femeie. Antonia a făcut pentru prima dată dragoste la vârsta de 16 ani și s-a întâmplat cu prima ei dragoste, iubitul pe care l-a avut în liceu.

Citeste si :  Antonia a dezvăluit complexul pe care îl are încă din copilărie! Am învățat să mă iubesc aşa cum sunt

Cântăreața a vorbit și despre partidele de amor pe care le are cu Alex Velea. Antonia a mai mărturisit că timp de un an sau doi nu a avut relații intime, pentru că nu exista niciun bărbat în viața ei.

Foto: Facebook

Loading...