Decizie surpriza de ultim moment in cazul criminalei de la metrou! Ce au decis oamenii legii in privinta Magdalenei Serban!

0
939
Magdalena Serban Femeia Acuzata Ca A Ucis O Tanara A Fost Dusa De La Jilava La Parchetul Capitalei 497244

In urma cu o saptamana, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au cerut prelungirea arestarii preventive pentru Magdalena Serban, femeia care a impins-o pe sinele mortii pe Alina Ciucu.

In ciuda faptului ca, in ultima perioada, Magdalena Serban a fost cooperanta cu medicii si, zilnic, si-a luat tratamentul, oamenii legii au mers pe ideea ca ea trebuie tinuta sub observatie in perioada in care cazul ei este pe masa judecatorilor!

“Magdalena a facut cerere sa fie lasata in libertate”, au spus surse din ancheta, insa ucigasa nu a avut castig de cauza! Dimpotriva, de putin timp, mandatul sau a fost prelungit! “ Solutia s-a dat oficial! Clienta mea va mai ramane inca 30 de zile la Spitalul Penitenciarului Jilava”, a declarat avocata Marinela Rus!

Pe data de 12 decembrie, Magdalena Serban a ingrozit o intreaga Romanie in momentul in care a aruncat-o pe linia de tren de la statia Dristor pe Alina Ciucu, in varsta de 25 de ani! Femeia, care cu cateva ore inainte mai atacasa o tanara la statia Costin Georgian, a fost gasita de politie si retinuta, apoi a fost dusa la Penitenciarul Spitalului Jilava pentru 30 de zile!