Declarația clară a lui Brigitte Sfăt despre fostul său soț, Ilie Năstase. „Eu țin la el pentru că a fost alături de mine opt ani de zile”

0
832
Declara Ia Clar A Lui Brigitte Sf T Despre Fostul S U So Ilie N Stase

Brigitte Sfăt a vorbit în termeni laudativi despre fostul său soț, binecunoscutul campion la tenis Ilie Năstase.

Brigitte Sfăt trăiește o poveste de dragoste cu Florin pastramă, pe care l-a cunoscutr la show-ul Ferma, de la Pro TV. Fostul soț al lui Brigitte Sfăt, marele campion la tenis Ilie Năstase, și-a refăcut viața alături de Ioana Simion, cu care s-a cununat civil în primăvara acestui an.

Invitată la emisiunea Vorbește lumea, de la postul de televiziune Pro TV, Brigitte Sfăt a fost întrebată despre ce părerea crede că are fostul ei partener de viață, Ilie Năstase, despre idila ei cu Florin Pastramă. Bruneta a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului ei soț.

Brigitte Sfăt, alături de fostul ei soț, Ilie Năstase

„Eu țin la el pentru că a fost alături de mine 8 ani de zile. Cred că dacă un om ține la tine, își dorește să fii fericit. Eu mă bucur că este fericit și că și-a refăcut viața”, a declarat Bigitte Sfăt.

Vedeta a mărturisit că își dorește cu ardoare să aibă copii cu actualul ei iubit, Florin Pastramă.

„Eu îmi doresc de 10 ani copii, motivele care au dus la despărțirea mea de Ilie au fost că el nu și-a mai dorit copii. Știu că Florin își dorește foarte mult copii, își dorește o familie”, a afirmat Brigitte Sfăt.

Vezi cele mai noi Stiri Vdtonline.com

Citeste si : Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și-au făcut intervenții estetice după show-ul Ferma

Citeste si : Brigitte Sfăt, dezvăluiri şocante. „L-am găsit mort. Se uita spre tavan, a murit cu ochii deschişi”

Citeste si : Brigitte Sfăt, falimentată de fostul iubit? Dezvăluiri incredibile din relația vedetei cu Corneliu Oană