Andreea Esca Legatura Stefan Banica Jr 284290

La un moment dat, telespectatorii au fost martori la declaraţia incredibilă a Andreei Marin.

În 2010, telespectatorii au fost martori la declaraţia incredibilă a Andreei Marin. Pe atunci, Andreea era măritată cu Ştefan Bănică Jr, cu care se însurase în 2006 şi avea să se despartă în 2012. Bănică bifase o căsnicie şi cu Mihaela Rădulescu, de care se separase în 1999. “Zâna Surprizelor” a fost protagonista unei emisiuni cu camera ascunsă, fiind filmată în postură de poştăriţă.

Declaraţia incredibilă a Andreei Marin: “Dacă Bănică era bun, rămânea cu Răduleasca”

„Poştăriţa” Andreea Marin s-a descurcat binişor în noul rol, nefiind recunoscută prea uşor de clienţi în spatele accentului moldovenesc, astfel că a putut bârfi cu aceştia inclusiv despre Ştefan Bănică jr.”, s-a scris în presă. “Dacă Bănică era bun, rămânea cu Răduleasca”, i-a spus o bătrână fostei vedete TVR, care acum joacă rolul unei poştăriţe într-un show cu camera ascunsă”, s-a mai relatat despre acel moment.

Declaraţia incredibilă a Andreei Marin. I s-a urat să nască un băieţel

Pe final, telespectatorii au fost martori la declaraţia incredibilă a Andreei Marin. „Bănică mai poate să o ia pe Esca de nevastă, dar asta e stabilă, are familie”, a glumit Andreea Marin-Bănică, după ce o bătrânică i-a spus verde-n faţă că „dacă era bun, rămânea cu Răduleasca. La final, după ce a fost recunoscută, i s-a urat să nască un băieţel, Andreea Marin cerându-le să se roage la biserică pentru ea”, mai notau ziarele.

Citeste si :  Ce a spus Andreea Marin despre baietelui Laviniei Pirva cu fostul ei sot, Stefan Banica Junior. La asta sigur nu te asteptai

Citeste si : Andreea Marin, decolteu provocator! Cum a pozat pe străzile din Verona

Loading...