Delia a declarat ca, din punctul ei de vedere, reste ingrozitor sa stai intr-o relatie nefericita. Cantareata nu ar face asta niciodata.

Delia se poate considera o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Pe langa faptul ca este o cantareata de succes si vocea ei inconfundabila este iubita de milioane de romania, frumoasa artista este casatorita de sase ani cu Razavn Munteanu, cel care ii este alaturi si in cariera.

“Mi-a plăcut foarte mult el. Pur şi simplu. Nu am stat să analizez ce mă atrage. Mi-a plăcut şi lucrurile au venit de la sine în următoarele zile, săptămâni. Nu a fost nimic complicat. Ne-am plăcut şi a fost momentul potrivit. Relaţia noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal.

Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi şi chiar aş vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber şi să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. (râde)

Citeste si :  Victor Slav vorbește în premieră despre relația cu Bianca Drăgușanu, după divorț: cine o crește pe fiica lor, Sofia, și cum și-au împărțit responsabilitățile

Nu aş ierta răutatea, nu aş putea să iert un om rău, această problemă fundamentală de agresivitate, violenţă, răutate. Nu aş putea să accept şi nici să iert. Să stai într-o relaţie dacă eşti nefericit?! Mi se pare deja o crimă, nu mi se pare un compromis”, a mărturisit Delia pentru viva.ro.

Cei doi s-au intalnit, dupa cum a povestit chiar Razvan Munteanu, intr-un club de karaoke.

Loading...