Img2002 E1555078142881

Cu spirit aventurier, dar mai ales cu o mare pasiune pentru călătorii, Delia își dorește mult să participe la sezonul 3 “Asia Express” alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

Deși ea e dispusă să facă anumite compromisuri pentru a pleca din România timp de două luni, Răzvan nici nu vrea să audă de așa ceva.

Delia și Răzvan sunt in vacanță în Thailanda

Cel de-al doilea sezon „Asia Express” i-a plăcut atât de mult Deliei, încât a trăit cu sufletul la gură alături de concurenți fiecare episod, imaginându-și că este în locurile în care s-au aflat ei și că participă la probe. N-au speriat-o greutățile întâmpinate, lipsurile și accidentările, din contră, a entuziasmat-o faptul că trebuie să-ți pui toate calitățile la bătaie ca să câștigi probele! Și așa i-a venit ideea să participe chiar ea la show, în sezonul următor…

Delia și Răzvan sunt nașii de botez ai nepoatei artistei

Filmarea emisiunii corespunde cu perioada în care Delia lansează show-ul anual de la Sala Palatului, însă cântăreața s-a declarat dispusă să facă un compromis și să schimbe datele spectacolelor, doar ca să poată participa. S-a lovit însă de refuzul soțului ei! Răzvan este la fel de dornic de aventură și îi place să exploateze locuri și culturi noi, însă nu pentru o perioadă atât de lungă.

Soțul Deliei are mai multe afaceri, majoritatea în Centrul Vechi al Capitalei, și susține că nu poate să le lase nesupravegheate timp de două luni, cât ar dura filmările. În plus, el se ocupă și de agenda Deliei, așa că ”ruperea” lui de asta ar cam da peste cap tot programul de concerte, filmări și alte proiecte ale cântăreței.

Răzvan Munteanu este o prezență discretă în showbiz

L-a dus în Thailanda, ca să-l convingă

Pentru a încerca să-i schimbe părerea și să-l determine să se gândească serios la acest proiect, Delia l-a dus pe Răzvan în vacanță în Thailanda. Acolo, cei doi au ales să trăiască precum localnicii și să se bucure de natură.

Loading...