Crocodil Despicat Burta Coperta 78015500

A plecat să caute scoici, pentru a-şi hrăni familia. Pentru Andi Aso Erang, era o zi ca oricare alta. Nimic nu-i dăduse de bănuit, însă, că va fi ultima…

A plecat să caute scoici, pentru a-şi hrăni familia. Pentru Andi Aso Erang, un bărbat de 36 de ani, angajat pe o plantaţie de palmieri din Borneo, era o zi ca oricare alta. Nimic nu-i dăduse de bănuit, însă, că va fi ultima…

„Nici în cele mai negre vise nu l-aş fi văzut aşa… Plecase să facă rost de mâncare, s-a dus să pescuiască scoici. Nu credeam că va sfârşi tocmai acum, într-un mod atât de oribil! Era tânăr, în putere! Era singurul meu sprijin”, a povestit, printre lacrimi, văduva acestuia, Anisa.

Andi era muncitor pe o plantaţie de palmieri din Borneo. Când a fost dat dispărut, autorităţile locale şi mai mulţi voluntari s-au mobilizat şi au pornit în căutarea sa. După câteva zile cumplite, extrem de tensionate, au găsit motocicleta bărbatului. Lângă ea, papucii. Deşi imediat şi-au dat seama ce se întâmplase acolo, oamenii refuzau să creadă că bărbatul este mort.

Certitudinea a venit în momentul în care au văzut plutind pe apă trupul lipsit de viaţă al bărbatului, sfâşiat de bestiile din adâncuri. La un moment dat, aceştia au zărit un crocodil în apropiere. Şi-au dat seama că el era monstrul care l-a ucis pe Andi. Avea aproape 7 metri şi era extrem de agitat.

Fără să stea prea mult pe gânduri, oamenii s-au năpustit asupra fiarei şi au ucis-o. Apoi, au tras-o la mal şi i-au spintecat burta. Înăuntru au găsit bucăţi din Andi – o mână şi un picior.

După ce au recuperat rămăşiţele, bărbatul a fost înmormântat cum se cuvine.

Loading...