Descoperire macabra astazi in curtea lui Gheorghe Dinca! Ce au gasit politistii in buruienile de langa casa

0
815
Dinca Alexandra Colaj Crop 1564750511

Noi detalii in cazul presupuselor crime din Caracal care au socat o tara intreaga.

Anchetatorii au revenit in cursul zilei de astazi la locuinta lui Gheorghe Dinca pentru a continua cercetarile.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, oamenii legii au facut o noua descoperire macabra: in buruienile de langa casa lui Gheorghe Dinca s-au gasit noi oase. Nu se stie pentru moment ce provenienta au.

Se pare ca proprietatea acestuia a fost impartita in 4 suprafete pe care se cauta in paralel, pentru a eficientiza demersurile de a gasi indicii in acest caz.

Si gropile betonate suspecte, care au fost remarcate de oamenii legii inca din prima zi in care au descins in locuinta lui Gheorghe Dinca, vor fi sparte, pentru a se cerceta continutul lor.

Ale cui sunt oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca

Detalii noi in cazul crimelor de la Caracal, care au oripilat o tara intreaga: au aparut primele informatii legate de analiza oaselor gasite in casa lui Gheorghe Dinca.

Potrivit ultimelor informatii obtinute de digi24.ro, Institutul de Medicina Legala a terminat de analizat fragmentele de oase gasite in curtea lui Gheorghe Dinca.

Raportul arata ca acestea ar apartine unei fete cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani, de statura mica. Vechimea oaselor nu este cunoscuta.