La patru ani după ce a fost cerută de soție, Sore are probleme în cuplu. Apropiați de-ai cântăreței susțin că în loc să bată clopote de nuntă, ar putea avea loc o despărțire.

Relația de peste cinci ani a lui Sore Mihalache cu Mircea Julean a intrat în împas. Deși cei doi se pregăteau de oficializarea legăturii din care a rezultat o fetiță, Erin, apropiații lor susțin că avocatul și cântăreața sunt tot mai aproape de o ruptură, problemele adunându-se și zdruncinând serios cuplul ce părea de vis.

Ocupați cu profesiile lor, Sore și Mircea rareori și-au făcut timp unul pentru celălalt, iar asta a dus la neînțelegerile din prezent.

Îndrăgostită însă la fel ca la început de tatăl fetiței sale și conștientă că un copil are nevoie de ambii părinți, artista amână însă pasul decisiv; la rându-i, Mircea nu acceptă să stea departe de copila lui, pe care o iubește foarte tare, așa că insistă pe căutarea unei soluții de salvare a relației și, implicit, a familiei lor. Erin, copila celor doi, are 3 ani, e foarte atașată de mama ei – nu de puține ori a însoțit-o la repetițiile din studiou – și petrece mult timp cu ambele bunici, atât cu cea maternă, cât și cu cea din partea tatălui.

Citeste si :  Câți bani au făcut Brigitte Sfăt și Florin Pastramă la nuntă. ”Nu am facut-o pentru bani"
Loading...