Detalii noi în cazul crimei din Hunedoara. Ce a determinat-o pe infirmiera de la Spitalul Municipal Lupeni să-şi ucidă fiul

0
1016
Acces Interzis Politie 31307200

Femeia de 58 de ani, care şi-a ucis fiul miercuri dimineaţa şi s-a autodenunţat după 12 ore, este infirmieră la Secţia Pediatrie a Spitalului Municipal Lupeni. Aceasta a fost reţinută de poliţişti, în timpul nopţii de miercuri spre joi, dar Tribunalul Hunedoara a decis cercetarea acesteia sub control judiciar.

„Făptuitoarea este o infirmieră, angajată la Spitalul Lupeni, în vârstă de 58 de ani. Miercuri, în jurul orei 05.30, în contextul unui scandal domestic cu fiul său de 36 de ani, fără ocupaţie, potenţat de faptul că i-a cerut mamei lui bani şi se pare de o agresiune comisă de către fiu asupra mamei, aceasta a scos un cuţit din bucătărie şi l-a lovit în zona toracică, după care a plecat la lucru, cu soţul său, care se pare că nu a auzit nimic. Miercuri, în jurul orei 17.00, după ce au venit de la serviciu, i-a relatat soţului că ar fi comis această crimă. Autoarea a sunat imediat la 112 şi s-a autodenunţat”, a declarat Gina Monica Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Reprezentanţii Spitalului din Lupeni, la care femeia de 58 de ani era angajată ca infirmieră, susţin că nu a creat niciodată probleme.

„Este angajata spitalului. Lăsăm organele de cercetare penală să-şi desfăşoare activitatea. Lucrează în cadrul Secţiei Pediatrie ca infirmieră. Femeia a venit la muncă, nu a avut nemotivate, şi-a văzut de treaba ei”, a declarat Carmen Misaroşi, directorul Spitalului Municipal Lupeni.

Femeia va fi cercetată sub control judiciar, decizia fiind luată de magistraţii Tribunalului Hunedoara, după ce procurorii au cerut arestarea preventivă.