Cornel Gales A Murit

Apar noi detalii socante despre moartea lui Cornel Gales.

Fostul sot al Ilenei Ciuculete s-a stins fulgerator din viata in urma unui accident rutier petrecut in Spania. Autoturismul in care se afla s-a izbit violent de un parapet de pe autostrada.Cornel Gales nu purta centura de siguranta iar acest lucru i-a fost fatal, el fiind proiectat prin trapa masinii in momentul impactului.

Potrivit unui prieten de-al lui Cornel Gales, trupul lui a fost mutilat in urma accidentului, iar medicii au fost practic nevoiti sa ii reconstruiasca corpul.

„A facut un sens giratoriu si acolo, la intrarea in autostrada, s-a speriat, sau cine stie ce s-o fi intamplat. S-a lovit de balustrada din stanga, apoi masina a fost proiectata in dreapta. Impactul a fost devastator pentru el.

„A iesit prin trapa, nu purta centura de siguranta, a murit pe loc. Piciorul era sectionat, avea capul zdrobit, nu il mai recunosteai”, a povestit un prieten de-a lui Gales pentru wowbiz.ro.

Citeste si :  ULTIMA ORA - Cornel Gales NU a murit pe 1 decembrie! Dezvaluiri socante despre accident: "A iesit prin trapa si a murit!"

„A fost dus la Spitalul Clinic din Valencia, acolo unde medicii spanioli i-au reconstruit capul. L-au pus in sicriu, noi, prietenii, l-am vizitat acolo si ne-am recules, nu ne-au lasat mai mult de o jumatate de ora sa stam la spital.

„Apoi, am aranjat ca sicriul sa fie dus la o firma de pompe funebre, care se ocupa de repatrierea cadavrului”, a mai spus prietenul lui Gales.

Accidentul in care a murit Cornel Gales: tragedia nu s-ar fi petrecut pe 1 decembrie

Apar noi informatii in cazul accidentului in care a murit Cornel Gales.

Adrian, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cornel Gales a dezvaluit o serie de detalii care schimba tot ce se stia despre aceasta tragedie.

El a declarat ca fostul sot al Ilenei Ciucutele nu a murit in data de 1 decembrie, ci pe 30 noiembrie, ora 18:00. Accidentul s-a produs la doar 2 ore si jumatate dupa momentul in care a luat masa cu el, intr-un centru comercial.

Citeste si :  Ce scrie presa din Spania despre moartea lui Cornel Galeș. Când și cum a murit, de fapt, soțul regretatei Ileana Ciuculete

Adrian confirma faptul ca Gales era la volan in momentul producerii accidentului si ca, din cauza faptului ca nu purta centura de siguranta, acesta a fost proiectat prin trapa in urma impactului.

„Accidentul a avut loc sambata pe 30 (n.r.-noiembrie), nu duminica pe 1 (n.r.-decembrie), la orele 18.00. Masina nu era ceea ce se spune pe la televizor si ceea ce se arata prin ziarele din Romania.

„Nu a mai fost o alta masina implicata in accident, o singura masina a fost implicata in accident. A pierdut controlul volanului, au iesit de pe autostrada, s-au rasturnat si aia s-a intamplat. Cornel nu avea centura de siguranţa, a iesit prin trapa si a murit” a declarat bunul prieten al lui Cornel Gales, Adrian.

Loading...